Écuries Lalande- Laborie


Les Ecuries de Lalande- Laborie is een jonge train-en handelsstal, die zowel paarden uitbrengt op concoursen als paarden in de verkoop heeft.

 Ook kunnen wij voor u opzoek gaan naar het paard wat bij u past. Alle paarden worden dagelijks getraind en u kunt ons elke weekend op concours vinden. 

Over ons 
Sanne Udink  is  al sinds 2002 bezig in de paarden sport en heeft met meerdere trainers getraind zoals Helena Weinberg, Rob Ehrens, Bruno Jazede en Morton Gunnarson. Sanne Udink heeft op 3 sterren niveau gereden zowel internationaal als nationaal. 

De Stallen
Onze stallen 'les Ecuries de Lalande- Laborie' zijn momenteel nog in aanbouw op onze locatie in Frankrijk. Momenteel traint Sanne haar paarden nabij Eindhoven.

Lessen & buitenritten 
In de zomer zijn er buitenritten en lessen beschikbaar op het domein van Lalande- Laborie voor de gasten. Als u contact met ons opneemt kunnen wij prive lessen regelen.

Verkoop van paarden
Zoekt u een paard op internationaal niveau? Of een pony voor uw 10 jarige dochter? Stuur een email zodat wij u kunnen helpen met deze zoektocht !